fbpx

Eladná házát?

 

Házeladás Profin, avagy hogyan adja el a házát a legjobb feltételekkel…

Tisztelt látogatónk!

Szeretné eladni a balatoni házát a lehetséges legmagasabb vételáron ? Szeretné eladni úgy, hogy az eladás gondjával-bajával ne kelljen  foglalkoznia?

Szeretné eladni úgy, hogy a közreműködő értékesítő munkája ne kerüljön sokba?

Állok a teraszon és gyönyörködöm a kora őszi nap vörösen tükröződő sugaraiban a Balaton vízén. Szeptember 29. van, tegnap volt a születésnapom. Boldog vagyok. Ismét sikerült két embernek segítenem, hogy életük egy újabb szakaszát megkezdhessék. A ház eladójának, hogy elbúcsúzhasson a házától és új céljai irányába indulhasson. A vevőnek, hogy új otthont találhasson itt a Balaton partján, újra itthon, ismét szülőhazájában. Büszke vagyok és hálás, hogy ilyen szép szakmában dolgozhatom.

Éppen kettő hónapja álltam itt először. Pontosan emlékszem mindenre. Itt állt mellettem a ház tulajdonosa, akkor találkoztunk először. El akarta adni a házát, de bizonytalan volt.

„Nézze” – mondta, „El akarom adni a házat, de nem akarom áron alul adni. Ugyanakkor nem vagyok meggyőződve afelől, hogy mi is a valós piaci értéke. Nem szeretnék az eladással közvetlenül foglalkozni, nincs rá időm. Ahhoz, hogy tovább tudjak lépni, fontos, hogy határidőre megtörténjen az eladás. – Szóval, szükségem van valakire, aki ezt a feladatot elvégzi és nem kér ezért irreális díjazást.”

Kutatóan nézett rám, és bár nem mondta ki, tudtam mi jár a fejében.

„Vajon én vagyok-e az, aki tényleg képes a házát eladni a lehetséges legmagasabb vételáron? Megvan-e hozzá a felkészültségem és az eszközeim? Reális díjazást kérek-e ezért cserébe?

Egyszóval bízhat-e bennem? Rám bízhatja-e ezt a számára rendkívül fontos feladatot?”

Bizonyosságot akart.

Most itt állunk újra mindketten és nézzük a lassan estébe burkolózó tavat. A túlpart fényei lassan kigyúlnak és mintha egy hosszú vonattá állnának össze. Szép itt, csodálatos Balaton.

„Tudtam, hogy el fogják adni”- szólal meg a tulajdonos.

„De hogyan voltak képesek erre? Hogyan tudták ezt a nagyon nagy értékű ingatlant ilyen gyorsan értékesíteni? Mit csinálnak másként? Mitől mások?

„Hogyan is tudnám ezt röviden összefoglalni?” – gondoltam, miközben vettem egy mély levegőt.

„Mit is csináltunk az elmúlt 2 hónapban?”

„Röviden” – válaszoltam – „elvégeztük a helyes munkát és ezért a siker nem maradhatott el. Ez részletesebben azt jelenti, hogy a „szokásos” hirdetési felületek mellet más hirdetési csatornákon is hirdettük a házát. A „Klasszikus” értékesítési technika mellett alkalmaztuk egy „Új típusú” értékesítési technikát is. Nagyszámú releváns közönségnek mutattuk be a hirdetését. Ezek eredményeképpen a hirdetése hatékonyságát nem befolyásolták hátrányosan a piaci trendek és szezonalitás. Különleges árazási technikával dolgoztunk és nemzetközi szinten kifejlesztett és bevált alkutechnikát alkalmaztunk. Ez tette lehetővé, hogy az Ön által elvárt vételárat teljesíteni tudjuk.

Az érdeklődőket szűrtük és csak a minősített potenciális vásárlóknak mutattuk be az ingatlanát. Nem volt nemkívánatos ingatlan turizmus. Ismét hasznosítottuk az anyanyelvi szintű német nyelvtudást.

Egyszóval elvégeztük a helyes munkát.”

„Igen, elvégezték a helyes munkát, és ezért a siker nem maradhatott el.” – ismételte a tulajdonos egyetértően. „Ez igazán profi munka volt!”

Tisztelt érdeklődő!

Ha Ön is szeretné eladni az ingatlanát a lehetséges legnagyobb vételáron, és az értékesítéshez szakembert keres, olyan szakembert, aki a munkát képes elvégezni, reális díjazást kér, aki 25 éves szakmai múlttal, rendelkezik, diplomás, hazai és nemzetközi ügyfélköre és kapcsolatai vannak, külföldi ügyfelekkel németül, angolul és spanyolul tud tárgyalni, akkor ne keressen tovább.

Ránk van szüksége.

Bízza az eladást profikra! Keressen minket most!


Compare listings

Compare
error: A tartalom szerzői jogi védett!!